Ogórki kiszone 

Surowcem do produkcji ogórka kiszonego są odpowiednie odmiany pochodzące z własnych upraw. Ogórek podlega procesowi segregacji i czyszczenia. Układamy  go w beczkach z dodatkiem soli, wody, kopru, czosnku i chrzanu gdzie zachodzi proces kiszenia. Ostatnim etapem jest umieszczenie produktu w odpowiednich opakowaniach.

Dostępne opakowania

Wiaderka  2 kg, 3 kg, 7 kg

 

Skład

Składkinik: Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua.

Dołącz do grona naszych zadowolonych klientów!

Dostarczymy najlepsze produkty do Twojego sklepu

Skontaktuj się z nami

Kontakt

Mierzyn 17, 13-334 Łąkorz

Kontakt